Promoties

Het devies van onze zaak luidt : als wij een partij hout interessant kunnen kopen, dan profiteert de klant mee. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar restpartijen, falingen, overstocks, en zomeer. Omdat kennis van hout ons sterkste punt is, kunnen we op deze manier vaak gouden zaken doen. En in plaats van onze winst te vergroten, delen we die met de klanten die ons hierin vertrouwen en daadwerkelijk willen volgen.

 

Omgekeerd is ook mogelijk : een klant die naar iets bijzonders op zoek is, zowel technisch, esthetisch of wat budget betreft, kan bij ons te rade voor een oplossing van zijn probleem.

 

Concreet hebben wij momenteel een bijzonder interessante aanbieding in terrasvloer :

Padoek terrasvloer 11.5 cm breed, 25 mm dik, 2.10 tot 2.50 m lang aan 42 euro per m2. Hij wordt op bestelling geschaafd zodat de klant de profilering kan kiezen. Doe-het-zelvers kunnen tevens terecht voor de grondstof padoek om deze terrasvloer zelf te maken.

 

Bovendien loopt er een promotie in kepers 65/90 in tropisch hardhout alle lengtes, ideaal voor het maken van ramen, frame van bijgebouwen, duurzaam keperwerk, vliegenramen, poortjes,

constructies, etc. aan de prijs van 600 euro per m3.

 

Wat de promoties betreft : op-is-op, maar nadien is er weer wat anders aan dumpingprijzen.


Contact

ENKEL OP AFSPRAAK

Vraag offerte/Zie website: http://www.parketwerken.net

 Bereken route