Puur natuur

Het mooiste natuurproduct volgens Guy Pernot? Hout. Hij maakte van zijn hobby zijn job en selecteert, schaaft en bewerkt voor u. Bij Hout & Parket Pernot bestelt u ruw hout, gezaagde planken en kant-en-klare parket.

 

Op zoek naar hout van de beste kwaliteit? Kom kijken, vergelijken en kiezen. Voel en ruik puur natuur. U kiest uit Europees hardhout, zoals eik, es en noot, en zacht naaldhout. Maar in ons assortiment vindt u ook tropische hardhoutsoorten, zoals padoek en wengé. Ideaal voor moderne woningen. 

Ambachtelijk parket

Welke vloer kiest u voor uw woning? Parket, natuurlijk! Maar parketvloer leggen, is delicaat werk. Want hout leeft en geen twee planken zijn gelijk. Samen met plaatser Frank Van Houdt en schuurder Frank Bourbon vormt Guy Pernot een geroutineerd parkettrio.

 

Deze professionals leggen uw vloer volgens de regels van de houtkunst. Een dekvloer, oude tegels of parket als ondergrond? Geen probleem! Schakel hen in voor massief en meerlagig parket. Geef karakter aan uw vloer en ga voor een uitdagend patroon: van visgraat over mozaïek tot vlechtwerk. 

Profiteer van kleine prijzen

Met hout scoort u altijd. Tafelblad, terrasvloer of trap nodig? Of een schutting die net buiten de standaardmaat valt? Wij vinden voor u het perfecte materiaal. We creëren, plaatsen en werken af.

En dat geldt ook voor onze meubels. We maken voor u geen wegwerpzetel of doodgewone kast. Maar een tijdloos en uniek interieurstuk voor het leven. Hout & Parket Pernot gaat vaak op zoek naar hout voor een prijsje bij restpartijen en falingen. En daarvan profiteert ú mee. Vraag dus zeker naar onze acties. Want op is op!

Als u houdt van hout, kiest u voor parket. En voor Guy Pernot. Bel 014 31 79 51 en vraag vrijblijvend uw offerte.