Halffabricaten

Hout en parket is niet alleen leverancier van massief hout en parket, wij zijn ook fabrikant van halffabricaten. Stel dat je zelf je trap wil plaatsen op beton, dan zijn wij bereid om bijvoorbeeld de traptreden op maat en in de gewenste houtsoort te maken.

 

Of je wil een schutting maken en de fabrieksmaten komen slecht uit, of je wil wat meer dan de klassieke groen geimpregneerde schutsels : dan maken wij het nodige in prachtig duurzaam hout, bestemd voor het leven.

 

Idem voor een tafelblad, plinten, terrasvloer, onderkepers, of noem maar op !

Poorten en schuttingen

Wij zijn tevens fabrikant van poorten en schuttingen op maat. Niet in naaldhout, maar wel in tropisch hardhout, ceder of duurzaam europees hout zoals kastanje of acasia. Bovendien zorgen wij voor de plaatsing, alsook voor alle hang-en sluitwerk.

Trappen

We fabriceren niet alleen trapdelen voor de doe-het-zelver, we maken ook trappen op maat in eik, beuk, of een andere geschikte houtsoort naar believen van de klant. Uiteraard kunnen we ook plaatsen en afwerken, indien gewenst.

Meubelen op maat

Wie een zo groot mogelijk meubel in plaatwerk zoekt voor een zo klein mogelijke prijs moeten we teleurstellen : tegen het fabriekswerk van gespecialiseerde meubelketens kunnen we in prijs helaas niet concurreren.

 

Maar als de klant maatwerk wil in massief hout, een specialleke bovendien... dan staan we met veel enthousiasme te luisteren naar jullie verwachtingen !

 

Inspraak is hier het paswoord, de klant moet bekomen hetgeen hij ambieert, en dat kan enkel via nauwe samenspraak.

Bijgebouwen

Wie een bijgebouw of tuinhuis zoekt, komt meestal terecht bij uniforme hutjes in naaldhout. Ze zijn goedkoop, maar origineel kan je ze niet noemen, het ganse bouwsel davert bij het toeslaan van een deur bij gebrek aan een stevig frame, en na enkele jaren zijn ze helemaal niet meer om aan te zien...

 

Ofwel komt de klant terecht bij degelijke bouwsels, maar dan krijgt hij buikpijn bij het vernemen van de totaalprijs, bijzonder wanneer hij merkt hoe spaarzaam er met hardhout werd omgesprongen...

 

Omdat wij de prijs/kwaliteitverhouding dermate scheefgetrokken hebben ervaren, zijn we zelf bijgebouwen op maat gaan fabriceren. Klassiek of modern, in eik of tropisch hout, het maakt ons niet uit.

 

Een eerlijk product, ontworpen in samenspraak met de klant, zonder verdoezeld naaldhout, en toch voor een eerlijke prijs : dat is hetgeen wij nastreven.