Over ons

De firma Hout & Parket Pernot werd in 1996 opgericht door Guy Pernot uit Mol. Aanvankelijk als hobby begonnen, groeide het creatieve omspringen met hout uit tot een bijberoep, waarna vanaf het ronde jaar 2000 een dagelijkse portie houtverkoop en -bewerking op het professionele menu kwam te staan.

 

En wie ooit het geluk had van een hobby zijn beroep te kunnen maken, weet wat dat betekent. Koopwaar is dan geen holle materie meer die slechts aan de man dient gebracht te worden.

 

Een klant wordt dan niet meer beschouwd als een object dat zoveel mogelijk moet kopen. Wie bij onze firma over de vloer komt, kan terecht met al zijn vragen over de eigenschappen van talloze houtsoorten, zijn toepassingsmogelijkheden, herkomst, over het esthetisch aspect, prijsbewustzijn, en zomeer.

 

Bij ons moet je geen bestelbon invullen, waarna je je bestelling kan gaan afhalen in het magazijn. Wij bespreken met de klant waar het om gaat in al zijn facetten, waarna hij tussen het hout met al zijn zintuigen kan waarnemen hetgeen even voordien met woorden werd uitgelegd.

 

Indien overtuigd dan wordt een pak opengezet en dan begint voor de klant het leuke aan dit open systeem : kijken, vergelijken en kiezen tot hij de partij bij mekaar heeft die hij beoogde.

 

Ook een bestelling houdt helemaal geen koopverplichting in. Pas wanneer de klant werkelijk overtuigd is, wordt er geladen, tot ieders tevredenheid.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review